Gemeente Rotterdam Ontwikkelingsbedrijf
Ideale Haven
Port of Rotterdam
Deltalinqs
Bestuur & Jury
   

De Juryleden

 
  Peter Nieuwendijk

Peter Nieuwendijk, is de voorzitter van de jury. Hij is President Generaal van de internationale cartoonisten- vereniging FECO (voorzitter).Peter is multi-kunstenaar, autodidact. Exposeert vanaf 1965. Woont en werkt vanaf 1986 in de Bollenstreek. Nieuwendijk maakt zeefdrukken, litho's, schilderijen, tekeningen, houtreliëfs, beelden en kistjes. Motto: "Kunst hoeft niet altijd zo bloedserieus te zijn." Er moet meer gelachen worden.

http://www.artprojects.nl/peternieuwendijk/boek/ooggetuige.htm

 
  Jean Gouders

Jean Gouders, Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cartoonisten ‘de Tulp’. Hij publiceerde sinds 1986 cartoons in diverse media o.a ‘Wordt vervolgd' van Amnesty International VJ Movement, Ha! Magazine en 'Dagblad de Limburger'. Verder tekent Jean illustraties, wenskaarten, posters, illustraties voor software enz. voor diverse opdrachtgevers.

www.gouderscartoons.nl
gouderscartoons.web-log.nl

 
  Guido de Groot Guido de Groot, Rotterdams cartoonist. Winnaar van de Tulpprijs van het 16e Nederlands Cartoon- festival in 2009. Guido tekent onder het pseudonym Kito en woont en werkt in Rotterdam. Zijn strips en cartoons worden gepubliceerd in o.a. Zone5300, Resource WUR Magazine en vele losse opdrachten. Zijn cartoons zijn gepubliceerd in 'Het Waait Hard' en 'Het Onaangebroken Ontbijt'.
www. kitocartoons.com
Ondersteuning ->
Cartoonisten
Thema
Junior pagina
Route
Contact
Sponsors